Telefon
WhatsApp
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın,  çocuklara mesaj  verdi ;  

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, “Egemenliğimizin, bağımsızlığımızın ve demokrasimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılında tüm çocuklara seslenerek, mesajını çocuklara verdi ;  

 

 

“Çocuklar, Sizler, bu ülkede bilgiyle büyüyen, düşünen,

sorgulayan ve özgür bireyler olarak yetişiyorsunuz”

 

 

 

HÜSEYİN AKIN / ANKARA

 

 

UBA - Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, “Egemenliğimizin, bağımsızlığımızın ve demokrasimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılında tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyoruz. Milletimiz için büyük anlam taşıyan bugünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm gazilerimizi ve kahraman şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi.

 

Genel Başkanı Bedri Yalçın, Mesajında çocuklara hitaben, “Çocuklar, geleceğimizin teminatı ve geleceğine yatırım yapmak isteyen bir ülkenin en değerli varlıklarısınız. Mustafa Kemal Atatürk, bu önemli günü, Siz çocuklara armağan ederek geleceğin yöneticileri olan sizleri onurlandırmıştır. ”ifadelerinde bulundu.

 

Başkan Bedri Yalçın, “Atatürk’ün ‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.’ diyerek "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir." İfadeleri unutulmamalıdır.” şeklinde konuştu.

 

Genel Başkan Yalçın, çocuklara yönelik özel mesajında ise  "Sevgili çocuklar; sizler ülkemizin geleceği, umudu ve güvencesisiniz. Bugün, sadece sevinç ve coşku içinde eğlenmekle kalmayacak, aynı zamanda geleceğe dair umutlarımızı ve hedeflerimizi de birlikte paylaşacağız. Sizler, bilgiyle büyüyen, düşünen, sorgulayan ve özgür bireyler olarak yetişiyorsunuz." dedi.

 

ohrs

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!