Telefon
WhatsApp
TÜRKİYE İTİFAKI’NDAN SİLKELENME MESAJI

Genel Merkezleri Ankara’da olan ve  birlik ve beraberliğin simgesi haline gelen  Türkiye İttifakı’nın ortakları  Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın Başkanlığında toplandı. Ve  " Türkiye İttifakı Yerel Seçim Sonuçları Değerlendirmesi " yapıldı.

Toplantıya Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Durmaz,  Yeni Yol Partisi Genel Başkanı Hasan Güral, Bağımsız Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Hakkı Kargın, Adalet Aydınlığın Partisi Genel Başkanı Altuğ Ergüzel ile İstanbul Anadolu Birliği Partisi Belediye Başkan Adayı Osman Tekin Türkiye İttifakı Danışmanı Musa Çelik, ve ABP Sosyal Politikalardan Sorumlu Ziya Can Koçak katıldı.

Yapılan 31 Mart seçimlerinin değerlendirildiği ve bundan sonraki yol haritasının belirlendiği bu toplantı da ittifak ortakları görüş ve düşüncelerini bildirdi.

Anadolu Birliği Partisi Genel Merkezinde yapılan toplantıda parti genel başkanları birer değerlendirme konuşması yaparken, Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın yeni dönemle ilgili  sürpriz gelişmelerin olabileceğini ve siyasi arenada  verdikleri mücadelede bir tık daha ileri gideceklerini anlattı.

 

ohrs

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!