Telefon
WhatsApp
Ozan Veysel Çakmak’a Vefa Gecesi

Ozan Veysel Çakmak’a Vefa Gecesi

 

HÜSEYİN AKIN / ANKARA

 

Sivaslı Ozan Veysel Çakmak ölümünün 10. Yılında sevdikleri tarafından anıldı…

Çocukları Serkan ve Serdar Çakmak tarafından organize edilen ve sevenleri tarafından sahip çıkılan Sivaslı Ozan Veysel Çakmak’ın anıları gelenleri ve sevenleri duygulandırdı.

Ankara dikmen de düzenlenen vefa gecesinde Ozan Veysel Çakmak’ın yetiştirdiği sanatçılar ve beraber yol aldığı dostları sahne aldı.

Başta çocukları Serkan ve Serdar Çakmak olmak üzere Cankut Erdoğan, Gökhan Kılıç, Görkem Gürlevik, Tekin Maden, Ali Avcı, Uğur Tezcan gibi isimler Sivaslı Ozan Veysel Çakmak’a ait eserleri seslendirdi.

Geceye ve organizasyona yönelik görüşlerini aldığımız Ozan Veysel Çakmak’ın oğlu Serkan Çakmak ”Babam sevilen bir sanatçıydı ve işini iyi yaptı. Şimdi çocukları olarak bir onun şerefle ve gururla bıraktığı yerden sanatına devam ediyoruz. Bu günde gördük ki sevilen sanatçımız babamız canımız ölümünün 10. Yılında da hiç ölmemiş gibi sevgi ve saygı görüyor. Bizde evlatları olarak bundan mutlu olduk. Bu vefa gecelerini gelenekselleştireceğiz ve vefat ettiği her yıl nisan ayının 15 inde bir gece düzenleyerek onu sevgiyle saygıyla anacağız” dedi.

 

 

ohrs

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!