Telefon
WhatsApp
“Güçlü devlet sarayın değil vatandaşın güçlü olduğu devlettir

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Güçlü devlet, yöneticisi kocaman saraylarda yaşayan, bir sürü uçakları olan devlet değildir. Güçlü devlet, vatandaşı güçlü olan devlettir, vatandaşı dünyanın istediği yerine gidebilen devlettir” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş yere seçim sürecine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Katıldığı bir televizyon programında soruları cevaplandıran Hüseyin Baş Türkiye’nin tamamında seçime girdiklerini belirterek seçmenden bu sefer oyunu bol yıldızlı partilerine oy vermeye davet etti.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın açıklamaları şöyle;

“Bu sefer oyunuzu bol yıldızlı BTP logolu partiye verin”

“Türkiye'nin her yerinde adaylarımızı çıkardık. Yerel seçimde seçmenin önüne üç tane pusula geliyor, üç pusulanın tamamında yıldızların ortasında hilal şeklinde BTP logolu partimiz var olacaktır. Bu üç pusuladan biz dileriz ki üçünde ama en azından bir tanesinde partimize oy verilsin. Seçmenden bu yönde talepte bulunuyoruz, güzel de teveccüh var. Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşıyacak gençlerimizin, çocuklarımızın çağdaş, modern bir Türkiye hayalinde yer bulabilecek bir ülkeyi inşa etmeye çalışıyoruz. Buna ilişkin düşüncelerimiz var. Eskilerin kavgalarında boğulan değil yarınlara Türkiye'yi taşımaya çalışan bir duruşumuz var. O yüzden inşallah bu seçimde de bunu bir şekilde sergileyip vatandaşımızla da buluşmuş olacağız.

ohrs

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!