Telefon
WhatsApp
ATO Başkanı Baran: Ekonomiye odaklanma zamanı

Yerel seçim gündemi geride bırakılırken değerlendirme ve konu hakkında değerlendirme ve temenni mesajları gelmeye devam ediyor. Seçimleri Ankara ve ülke özelinde değerlendiren ATO Başkanı Baran artık gündemin ne olması gerektiğini söyledi.

Haftalardır sonucunun ne olacağına dair tahminler yapılan, adaylar arasında pek çok konuda tartışmanın yaşandığı 31 Mart yerel seçimleri sonuçlandı. Sonuçların hayırlı olması temennisinde bulunan Gürsel Baran asıl konu başlığının ne olması gerektiğini söyledi.

BAŞKAN BARAN EKONOMİYİ İŞARET ETTİ

Seçimlerin sonucunun vatana ve millete hayırlı olması temennisi ile sözlerine başlayan Gürsel Baran “Seçim sonuçları vatana ve millete hayırlı, uğurlu olsun. Şimdi önümüzde seçimsiz 4 yılı aşkın bir süre var. Bu süreyi iyi değerlendirerek enflasyon başta olmak üzere Türkiye ekonomisinin ilerlemesinin önündeki engellerin kaldırılması ve yapısal reformların hayata geçirilmesine odaklanmamız gerekiyor” ifadelerini kullanarak ülkenin tek konu başlığının bu olmasına dair görüşlerini bildirdi.

Ülke genelinde olduğu kadar içinde yer aldıkları Ankara şehri içinde konuşan Gürsel Baran seçimi kazanan isimleri tebrik etti. Ortak paydanın Ankara olduğunu ve bu hususta çalışacaklarını ifade eden Başkan Baran “Ankara’nın dünya başkenti haline gelmesi için atılacak olumlu adımları bekliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Ankara’nın her alanda gelişimi için iş dünyası olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

MESAJLAR DEVAM EDİYOR

Gün içinde Ankara genelinde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların temsilcilerinden seçim değerlendirme mesajları gelmeye devam ediyor. Mesajların ortak noktası ise sonuçların hayırlı olması temennisi şeklinde oldu.

 

ohrs

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!